מרק ירקות עם גריסים

מתכון דל בשומן למרק מבית האגודה לשומרי משקל. יש בו גריסים, בצל, פלפל וקישואים. 60 דקות ואתם בשמיים
מאת ענבל קרקו
| 17/05/2005 |
צפיות: 17,032
מרק ירקות עם גריסים (8 מנות)
משך ההכנה: 15 דקות. זמן הבישול: 60 דקות

חומרים:
1 כף שמן
בצל חתוך לקוביות
2 גזר
פלפל אדום
קישוא
בטטה
1/2 כוס גריסי פנינה (לפני בישול)
כף אבקת מרק עוף
פטרוזיליה קצוצה

לפורומים בנושא הרזיה ותזונה:
פורום בישול בריאות
פורום תזונה, הרזיה טבעית
פורום פוד קואצ'ינג
פורום תזונה ודיאטה

ההכנה:
1.לאדות את הבצל בכף השמן.
2.לחתוך את כל הירקות לקוביות.
3.להוסיף את הירקות, הגריסים ויתר החומרים לסיר ולאדות עוד 5 דקות.
4.להוסיף מים לסיר ולבשל כשעה.

לאתר האגודה לשומרי משקל לחצו כאן

דרג עד כמה מאמר זה עזר לך

עזר מאד

עזר

טוב

עזר קצת

לא עזר


* המידע המופיע כאן אינו מהווה המלצה לנקיטת הליך רפואי כזה או אחר. כל המסתמך על המידע המוצג עושה זאת על אחריותו בלבד. הגלישה בכפוף לתנאי השימוש באתר