מרק עדשים

מערכת BeOK החליטה שהקיץ חשוב מאוד שתאכלו מרק עדשים כדי לשמור על המשקל. לכל מי שעוקב אחרי רשימת המתכונים ומחכה למתכון המרק הבא, אל תדאגו - זה עוד יגיע. בינתיים: מרק עדשים דל קלוריות
מאת ענבל קרקו
| 16/05/2009 |
צפיות: 8,873
מרק עדשים (6 מנות)

חומרים:
1כוס עדשים ירוקות יבשות
בצל בינוני
גזר חתוך לפרוסות דקות
תפוח אדמה חתוך לקוביות
1 כף שמן
רסק עגבניות או עגבניות מרוסקות
1/2 כפית כמון
מלח, פלפל
3 ביצים

לשאלות בנושא, היכנסו לפורומים:
פורום תזונה, הרזיה טבעית
פורום הפרעות אכילה
פורום תזונה ודיאטה
פורום בישול בריאות
פורום פוד קואצ'ינג

אופן ההכנה:
1. משרים את העדשים במים רותחים למשך 1/4 שעה.
2. קוצצים את הבצל ומאדים אותו בכף שמן עד שיתרכך וישחים מעט.
3. מוסיפים את הגזר ותפוח האדמה ומאדים עוד מספר דקות.
4. מוסיפים את העדשים, את רסק העגבניות והתבלינים וממלאים את יתר הסיר במים.
5. מוסיפים את הביצים השטופות עם קליפתם.
6. מרתיחים את המרק עד שמבעבע ואז מנמיכים את האש ומבשלים עוד כשעה.

הערה: בחישוב הנקודות למנה נלקחה בחשבון 1/2 ביצה. בלעדיה מנה שווה ל-2 נקודות בלבד.

עוד מתכונים:
12 טיפים לדיאטה טעימה
מאפינ'ס שוקולד
קלינטון למען ילדים אמריקאיים רזים
ברביקיו גורמה לשמירה על הגיזרה

לאתר האגודה לשומרי משקל ועל שיטת הנקודות לחצו כאן

דרג עד כמה מאמר זה עזר לך

עזר מאד

עזר

טוב

עזר קצת

לא עזר


* המידע המופיע כאן אינו מהווה המלצה לנקיטת הליך רפואי כזה או אחר. כל המסתמך על המידע המוצג עושה זאת על אחריותו בלבד. הגלישה בכפוף לתנאי השימוש באתר