פשטידת ירקות דלת קלוריות לקראת הקיץ

מתכון קליל לימים החמים מהאגודה לשומרי משקל. דל בקלוריות ודל בנקודות
מאת ענבל קרקו
| 16/05/2005 |
צפיות: 12,282
פשטידת ירקות דלת קלוריות
משך הכנה: 15 דקות

החומרים:

שקית לקט ירקות קפואים המכילה גזר, ברוקולי, כרובית וסלרי או ירקות טריים חתוכים גס (בצל, כרובית, ברוקולי, קישואים).
2 ביצים
3 כפות פירורי לחם
500 גרם גבינה 1/2% שומן
פרוסות גבינה צהובה 9% שומן חתוכה לקוביות
מלח, פלפל, אורגנו

אופן ההכנה:

1. מפשירים את הירקות במיקרוגל
2. מכניסים לתבנית את הירקות, הגבינה, פירורי הלחם, הביצים והתבלינים
3. משטחים בתבנית מלבנית מעל נייר אפיה
4. מפזרים את הגבינה הצהובה מלמעלה באופן שווה
5. אופים בתנור עד שהפשטידה משחימה

לאתר של האגודה לשומרי משקל לחצו כאן

דרג עד כמה מאמר זה עזר לך

עזר מאד

עזר

טוב

עזר קצת

לא עזר


* המידע המופיע כאן אינו מהווה המלצה לנקיטת הליך רפואי כזה או אחר. כל המסתמך על המידע המוצג עושה זאת על אחריותו בלבד. הגלישה בכפוף לתנאי השימוש באתר