הצבעים המומלצים לאיפור הם כה נועזים ומלאי חיים, שעלייך להיות אייקון אופנה אמיתי, על מנת להשתמש בהם. מצד שני, לא תתני לאביב להיות צבעוני ובהיר?
במיוחד לקראת האביב המתקרב: אילו מוצרים את חייבת שיהיו בתיק הקוסמטיקה שלך?
סומק. לחיים סמוקות הן אחד מהטרנדים המלבבים של אביב 2008. הסמקה רכה ונחמדה מומלצת לאיפור היום והערב, גם יחדיו. הסמקה ורדרדה הגובלת בגוון אפרסקי, מתאימה אפילו לשפתון הנועז ביותר ולאירוע מיוחד.
זה עובד היטב גם כאשר הלחיים הסמוקות מבליטות את מראה האיפור הטבעי, במהלך היום. זו הדרך הטובה ביותר, להאיר את מראה הפנים ולגרום לך להראות רעננה.
למידע בריאותי נוסף היכנסו לפורומים:
פורום יופי
פורום איפור וטיפוח
פורום עיצוב שיער
פורום קוסמטיקה טבעית
פורום רפואת עור משלימה
שפתיים. שלושה חוקים חשובים מכתיבים את מראה השפתיים. אפקט השפתיים העירומות, הוא עדיין המראה הפופולארי, במיוחד כשהעיניים מעושנות והסומק הוא בגוון העור.
אפקט השפתיים העירומות, לא אומר שאין שימוש בשפתון או גלוס. תרגישי חופשייה להוסיף מעט צבע ואפילו טיפה של שימר, אך שמרי שהמראה הכללי יהיה טבעי.
אם המראה הטבעי, אינו הקטע שלך, לא תטעי אם תבחרי בשפתון אדום קלאסי. זהו צבע נכון לכל עונה ומשום כך הוא נראה קלאסי. אם מראה האישה המפתה אינו מושך אותך כלל, נסי שפתון אדום טהור.
שימי לב לשאר פרטי האיפור, בזמן שאת מורחת את השפתון האדום הקלאסי. זה מוטיב חזק מאוד ואין צורך לצרף אליו איי-ליינר שחור או סומק חזק.
לכתבות נוספות בנושא איפור וטיפוח:
6 התירוצים להזנחה עצמית בחורף
טיפים: טיפול בעור יבש
10 טיפים לשמירה על עור בריא ורענן
טיפוח: פנקי כל חלק בגוף
דברים שחשוב לדעת על הקוסמטיקאית שלך
הטרנד השלישי הוא המשעשע מכולם משום שהוא מציע שפתון או ליפ-גלוס לשפתיים בצבעי ממתקים. הטרנד הזה אינו מתאים לנשים מבוגרות.
מצד שני, אם את צעירה, או חשה צעירה לנצח, כתום, ורוד ואפילו פוקסיה, הם הצבעים החמים לאביב 2008. צבע ממתקי על השפתיים הוא הצהרה שקטה ונועזת. אי לכך, אין צורך להוסיף פרטי איפור.
עיצוב גבות - היופי הטבעי הופך יותר ויותר לטרנד האחרון. גבות מלאות הן המראה הרותח לאביב 2008. הן צריכות להיות "גזומות" היטב וקחי בחשבון שקשתות רזות הן אאוט לחלוטין!
את אפילו תרצי להדגיש אותן עם צבעים כהים, כיוון שגבות חזקות הופכות להיות הפופולאריות ביותר.
מייק-אפ - מייק-אפ מט ולא מבריק, הוא מוטיב טרנדי נוסף. את לא רוצה שהעור שלך יהיה נוצץ באביב 2008, אפילו הברונזר הוא מט ובמיוחד כשאת משתמשת בו בעור הפנים.
איפור עיניים. אם שפתיים נועזות הן לא בשבילך, איפור עיניים נועז מומלץ לעונה זו גם כן. צלליות פסטליות ומטאליות הן השולטות. הצבע הפסטלי מותאם להשתלב בטרנד השכבות הצבעוני ובהדפסי הבגדים של אביב 2008.
בחרי בירוק בהיר, לילך ואפילו בצבע כחול צהבהב על מנת להשיג את המראה המתאים. אם המראה הפסטלי משעמם אותך, בחרי באיי-ליינר נוצץ ונוזלי ליציאה בערב. עיני חתול ושימר הם הלוק האולטימטיבי לאירוע.
דרג עד כמה מאמר זה עזר לך
![]() עזר מאד |
![]() עזר |
![]() טוב |
![]() עזר קצת |
![]() לא עזר |
* המידע המופיע כאן אינו מהווה המלצה לנקיטת הליך רפואי כזה או אחר. כל המסתמך על המידע המוצג עושה זאת על אחריותו בלבד. הגלישה בכפוף לתנאי השימוש באתר