טיול קוסמטי בלונדון

לידיעת הנוסעות ללונדון, אם אתן נוסעות לבירה האנגלית בקרוב, הנה יום-טיול שאתן חייבות לעצמכן: כל חנויות האיפור והטיפוח ברובע הקובנט-גארדן. אביגיל לאפין, נסעה לערבב ביזנס עם פלז'ר, היתה, קנתה וחזרה כדי לספר לחבר'ה
מאת אביגיל לאפין
| 09/12/2006 |
צפיות: 21,625
דירוג: 4.5 מתוך 2 הצבעות
התקבלו 2 דירוגים בציון ממוצע 4.5 מתוך 5
אהה, איזה כיף זה לונדון. קיבלתי על עצמי משימה לא פשוטה: לערבב ביזנס עם פלז'ר, מה שאומר שאאלץ לתור אחר מספר חנויות איפור מקצועיות. לשמחתי, כולן נמצאות באותו אזור, הקרוי קובנט גארדן, ושאליו מגיעים באנדרגראונד, אחרי שיורדים בתחנת covent garden.

לפני שיוצאים לדרך, מומלץ לשריין יום שלם להסתובבויות באזור שאינו גדול ומאפשר נגישות במרחק דקות ממקום למקום. עוד תוכלו למצוא מסביב שפע בתי קפה ומסעדות מלבד חנויות לאיפור, מה שתיכף תראו.

מומלץ בהחלט גם לנעול נעליים נוחות להליכה ולסמן את הרחובות הנבחרים מראש על גבי מפה, אותה ניתן להוריד מראש באמצעות האינטרנט, כך תוכלו להבטיח ניצול זמן (וכסף) מקסימאליים.

שו אומורה (shu uemura). חנות קטנה ושקטה אשר מתמחה באיפור ביוטי. תמצאו בה את האיפור המעולה של החברה, צלליות, סמקים, מייקאפ והמיוחדים הם ריסי טווס וריסים בצורת קורי עכביש. כמובן שכמו כל חנות איפור המכבדת את עצמה יש גם קו מברשות מקצועיות ולקים.

לאחרונה, עם טרנד הספא, הוציאה החברה סדרות חדשות של טיפוח בבקבוקים שקופים צבעוניים לניקוי לפנים, להלבנה וללחות. אהבתי במיוחד צללית ירוקה בהירה עם אפקט אולטרה מיוחד שכמוהו לא ראיתי בחברות אחרות.

מחירים בפאונדים: גלוס 11-13, סומק 15, צללית 13 פאונד.
כתובת: COVENT GARDEN, 55 NEAL STREET
שעות פתיחה:
שני-שבת: 10:30-19:00
ראשון: 12:00-17:00
לאתר האינטרנט

מ.א.ק (M.A.C). לא רחוק מהחנות של שו אומורה תמצאו את מאק. סניף של מאק יש גם בארץ, לכן לא נרחיב את הדיבור כי המוצרים הנמכרים בשתיהן דומים. מה שכדאי לדעת הוא שהחנות תמיד מלאה בלקוחות ויש בה את הדברים המוכרים רק שיותר יקר שם ב-10% לפחות מהמחירים בארץ.

חשוב לציין כי בשדה התעופה סטנסטד וגם בהית'רו יש דוכנים של מוצרי מאק אשר נמכרים ללא מע"מ ואז באמת מדובר במחירים טובים. מחיר צללית לדוגמה הוא: 8.50 פאונד.

כתובת: COVENT GARDEN, 38 NEAL STREET,UNIT 4
שעות פתיחה:
שני-שישי: 10:00-18:30
שבת: 10:30-18:30
ראשון: 12:00-17:30
לאתר האינטרנט

צ'ארלס פוקס (charles fox). חנות מקצועית וגדולה עם מגוון רחב ועשיר של איפור עם דגש על אפקטים. בתחום הריסים מצאתי ריסים עם יהלומים, זהב, נוצות, ריסים לתחפושת ליצן צבעוניים ועוד רבים ומיוחדים.

בז'אנר השפמים יש שפם עמיר פרץ או כל שפם אחר שתרצו. מחיר לדוגמה: שפם 6.25- 4.30 פאונד. בנוסף יש קעקועים מלאכותיים להדבקה, תיקי איפור מקצועיים, מברשות שונות לאיפור ופאות ראש סטנדרטיות במראה טבעי.

למתכננים איפור לסרטי מתח או אימה יש המון סוגים של דם מלאכותי בבקבוקים בכל הגדלים. ניחנתם בכשרון ציור? אזור שלם מוקדש לצבעים לציורי גוף, ביניהם תמצאו גוונים מטאליים או עם נצנצים של חברת קריולן שנמכרת גם בארץ.

התלהבתם מהאיפור מסמר השיער בשר הטבעות? בויטרינה נוצצת מונחים להם סטים שונים של שיניים (טבעיות, רקובות או ערפדיות), אפים (מנורמלי ועד מכשפתי), קרניים, פלולות, חתכים להדבקה והרוב עשוי מגומי.

רק להדביק וזה נראה כמו הדבר האמיתי. עוד תמצאו במקום מבחר עצום של מוצרי חברת "קריולן" (כולל הפיקסר המפורסם) ו"דרמה קולור". לחובבי תחום הביוטי, תוכלו למצוא את מוצרי חברת BECCA, PARIS-BERLIN ועוד.

מחירים לדוגמה: שפמים 14-45. אפים 2.50-4.70. פלולה 2.85.חתך 4.20. קרניים 9.35. שיניים 10.95 - 16.50 פאונד. בנוסף , נערכות במקום המון סדנאות למאפרים, כמו סדנאות איפור כלות, תאטרון, פנטזיות, ציורי גוף ואפקטים מיוחדים.

כתובת: COVENT GARDEN,22 TAVISTOCK ST.
שעות פתיחה:
שישי: עד 18:45
שבת:10:00-17:45
שני:09:30-17:45
בימי ראשון סגור.
לאתר האינטרנט

סקרין פייס (SCREEN FACE). זוהי חנות נוספת לאיפור מקצועי שיש בה הרבה הפתעות משמחות. קחו למשל את מזוודת האיפור שנפתחת למראָה והיא מתגאה בתאורת אור יום. המחיר: 499 פאונד.

תיקי האיפור בכלל מדהימים; יש מזוודה מנומרת, מזוודה הנפתחת לכסא, ומי שיש לה בעיה לסחוב תיק כבד תמצא מזוודות מבד שחור או שקוף שלא שוקלות הרבה ובנויות בנוחות מירבית עם המון תאים לאיחסון, שמא נאמר פרקטיות בהתגלמותה.

כמו בחנויות המתחרות, גם כאן מוכרים צבעי פנים וגוף, ריסים מאד מיוחדים, גבות צבעוניות עם יהלומים, דם מלאכותי והמיוחד הוא מכשיר איירברש לקעקועים זמניים פלוס הצבעים המתאימים לו.

מחירים בפאונדים: קונסילר 8.95. פודרה 15.95. שישיית מייקאפ או ליפסטיק 22.95.פלטה 12 צלליות 54.95 פאונד.
כתובת: COVENT GARDEN, 48 MONMOUTH STREET
שעות פתיחה:
שני – שבת 10:30-18:30
ראשון : 12:00-17:00
לאתר האינטרנט


פאוט (POUT). זוהי רשת חנויות אשר שמה לעצמה מטרה לא לקחת את תחום האיפור ברצינות רבה מדי ולהפוך את האיפור למשהו כייפי ומהנה. ואכן, כשנכנסים לחנות אפשר להבחין באווירה המאד עליזה הזו.

מלבד אווירה, ניתן למצוא במקום מוצרים ממותג הבית POUT אשר חוץ מאיפור כולל גם המון אביזרים, תיקים, פיצ'עפקעס מטריפים ומה לא. מלבד מותג הבית תמצאו במקום את מוצרי האיפור המקצועיים והמצויינים של החברות CARGO ושל TREE CUSTOM.

כתובת: COVENT GARDEN, 32 SHELTON STREET
שני-רביעי, שישי ושבת: 10:30- 19:00
חמישי: 10:30-20:00
ראשון: 12:00-18:00
לאתר האינטרנט

והנה עוד כמה מקומות שאתם חייבים לבקר בהם, אם אתם כבר מסתובבים באזור:

BODY SHOP. רשת חנויות חובה לחובבי מוצרי הגוף והספא, ממש לא דומה ולא מזכירה בכלום את "בודי שופ" שיש בארץ, אלא עולה עליה בעשרות מונים. הרשת, אשר נוסדה לפני כ 25 שנים, מציעה מגוון של למעלה מ 1,000 מוצרים שונים הכוללים מוצרי איפור, טיפוח פנים , גוף והכל בריחות משכרים, ממכרים ומדהימים.

כתובת: COVENT GARDEN, 30 JAMES STREET
וחנות נוספת: COVENT GARDEN, 23 LONG ACRE STREET
שעות פתיחה:
שני-שבת 10:00-20:00
ראשון: 10:00-19:30
לאתר האינטרנט

בוטס (BOOTS). רשת הדראגסטורים הכי נפוצה באנגליה, מזכירה מאד את רשתות הפארם שלנו ובכל זאת ניתן למצוא כאן את מוצרי השיער של פול מיטשל, טוני וגיא, טיג'י ואת מוצרי האיפור של מקס פקטור, רימל, ליפקוט ועוד רבים וטובים.

כתובת: COVENT GARDEN,4 JAMES STREET
שעות פתיחה:
שני-שישי 08:30-20:00
שבת: 09:30-20:00
ראשון: 11:00-18:00
לאתר האינטרנט

ל'אוקסיטן (l'Occitane). אז נכון שגם בארץ יש, אבל אי אפשר שלא להיכנס לחנות המקסימה הזו ולהנות מהמוצרים המדהימים אשר מקורם מחבל פרובאנס עם הניחוחות הממכרים. תוכלו למצוא שם קולקציות מוצרי גוף, פנים וספא שאינן נמכרות בארץ והכל על בסיס טבעי.

כתובת: COVENT GARDEN, 9A THE MARKET
שעות פתיחה:
שני-שבת: 10:00-19:00
חמישי: פתוח עד 20:00
ראשון: 11:00-18:00
לאתר האינטרנט

לאש (LUSH). חנות נפלאה למוצרי גוף , פנים וספא. כאן תוכלו למצוא סבונים מתוצרת עצמית בריחות שממש בא לאכול ועוד מוצרי אמבט אחרים. תענוג של מקום, אם כי מומלץ לא לבוא רעבים משום שריחות הפירות הנודפים מהמוצרים בהחלט מעוררים תיאבון.

כתובת: COVENT GARDEN, 7-11 THE PIAZZA
שעות פתיחה:
שני- שבת:10:00-19:00
ראשון: 11:00-18:00
לאתר האינטרנט

מולטון בראון (Molton Brown). אחד ממותגי הטיפוח הכי טרנדיים כעת אשר מבוססים על עיקרון הפיוז'ן (מיזוג) בין מרכיבים כמו צמחים, פרחים ואפילו רכיבים מן הים.

אף אחד מהמוצרים לא נוסה על בעלי חיים ועל כך מתגאים בחברה מאד ובצדק. בחנות תמיד יש סלב'ס מקומיים והיא נחשבת לטרנדית ביותר בנופי לונדון.

כתובת: COVENT GARDEN,18 RUSSELL STREET
שעות פתיחה:
שני-שישי:10:00-19:30
שבת:10:00-18:30
ראשון: 12:00-17:00
לאתר האינטרנט

לאתר B beauty

דרג עד כמה מאמר זה עזר לך

עזר מאד

עזר

טוב

עזר קצת

לא עזר


* המידע המופיע כאן אינו מהווה המלצה לנקיטת הליך רפואי כזה או אחר. כל המסתמך על המידע המוצג עושה זאת על אחריותו בלבד. הגלישה בכפוף לתנאי השימוש באתר