צירוף המלים "עוגה" ו"רזה" נראה לכם סביר?

בקיץ, כשצריך ללבוש בגדים קצרים וכל גרם מיותר מודגש צריך לחסוך בקלוריות, אבל הקיץ הוא גם הזמן ליהנות מהחיים. המתכון שלפניכם משלב בין חווית המתיקות והצורך לשמור על הפיגורה
מאת ענבל קרקו
| 19/05/2005 |
צפיות: 4,205
עוגת בננות במתיקות קלילה (16 מנות)
זמן הכנה: 15 דקות, משך האפיה - 40 דקות

החומרים:
100 ג' חמאה מומסת
1 כוס סוכר (רצוי חום)
2 ביתים טרופות
2 בננות גדולות מעוכות
2 כוסות קמח (רצוי מלא)
1.5 כפיות סודה לשתיה
½ כפית מלח
1/3 כוס מים חמים
9 אגוזי מלך קצוצים

ההכנה:
1. מחממים את התנור לחום בינוני.
2. מערבבים את החמאה המומסת, הסוכר, הביצים והבננות עד שמתקבלת עיסה חלקה.
3. מנפים את הקמח והסודה ומוסיפים לעוגה לסרוגין עם המים החמים.
4. מוסיפים את האגוזים.
5. משמנים תבנית אפיה בינונית (גודל 22 ס"מ), שופכים את העיסה ואופים.


למתכונים נוספים מהאגודה לשומרי משקל לחצו כאן

דרג עד כמה מאמר זה עזר לך

עזר מאד

עזר

טוב

עזר קצת

לא עזר


* המידע המופיע כאן אינו מהווה המלצה לנקיטת הליך רפואי כזה או אחר. כל המסתמך על המידע המוצג עושה זאת על אחריותו בלבד. הגלישה בכפוף לתנאי השימוש באתר