משך הכנה: 60 דקות
החומרים:
1 כוס עדשים ירוקים
1 כוס אורז (רצוי מלא)
2 כוסות מים
1/2 בצל גדול
2 כפות שמן
1/2 כפית כמון
מלח, פלפל
ההכנה:
1. משרים את העדשים במים רותחים למשך 1/4 שעה.
2. מאדים את הבצל בשמן עד להזהבתו.
3. מוסיפים את העדשים ומאדים עוד 5 דקות.
4. מוסיפים אורז מלא שטוף, מים ותבלינים.
5. מבשלים בסיר מכוסה עד שהאורז נראה מוכן.
מומלץ להגיש בצירוף סלט ירקות גדול.
לאתר האגודה לשומרי משקל לחצו כאן
דרג עד כמה מאמר זה עזר לך
![]() עזר מאד |
![]() עזר |
![]() טוב |
![]() עזר קצת |
![]() לא עזר |
* המידע המופיע כאן אינו מהווה המלצה לנקיטת הליך רפואי כזה או אחר. כל המסתמך על המידע המוצג עושה זאת על אחריותו בלבד. הגלישה בכפוף לתנאי השימוש באתר